Med hjälp av en restaurang i Sundbyberg blev Eriks företagsfest en succé då medarbetare från hela landet kom på besök för att roa sig när hans kontor bjöd in.
Erik jobbar på ett relativt stort företag inom it-branschen med hundratalet anställda på olika kontor runt om i Sverige. Medan kontakten med kollegorna på andra orter främst sker över telefon eller via mejl brukar de även ses någon gång om året på en företagsfest.
Förra året hade det varit Malmökontoret som anordnade festen, men nu föll lotten på kontoret där Erik är anställd. Med så många gäster var det inget litet arbete att planera tillställningen, lokaler skulle hyras, underhållning skulle ordnas, samt naturligtvis dryck och god mat.
Libanesisk restaurang ordnade catering
Att hitta en lämplig lokal var inga problem trots antalet närvarande. Till underhållning bokade Erik ett coverband som blivit rekommenderat av en kollega. Men när det kom till maten blev det lite svårare. På företaget hade det blivit en liten tradition att testa nya kök från olika delar av världen varje gång de hade fest.
Förra festen hade det bjudits på sushi och gången innan det hade det blivit tapas. Erik hörde runt lite bland sina bekanta om de kände till någon bra restaurang som kunde ordna catering till festen och fick till slut höra om en restaurang i Sundbyberg som gjorde libanesisk mat. Efter att själv ha varit där och provat maten blev han såld med en gång och anlitade dem för att fixa maten till företagsfesten.
Andra inlägg
- Libanesisk restaurang och matkultur
- Catering för företag i Stockholm ger lyckade evenemang
- Catering i hjärtat av kulturella Uppsala
- Vad du bör veta inför att hyra festlokal i Lund
- Företagsaktiviteter i Malmö och teambildning
- Stockholms bästa tapas: En romantisk tradition för Erik och Anna
- Äta där man vill och när man vill
- En japansk restaurang i Stockholm att minnas
- Frysrum – för spänningens skull